Ray Klaassens

Ray Klaassens is bekend als hoofdinstructeur van het TV Programma “Kamp van Koningsbrugge”. Zijn confronterende en tegelijkertijd goudeerlijke stijl zie je terug in zijn inspirerende keynotes en inspiratiesessies. Hij draait er niet om heen. Hij houdt toehoorders en deelnemers een spiegel voor om ze vervolgens mee te nemen in de wereld van leiderschap, commitment en eigenaarschap. Zijn gevleugelde uitspraken als “je bent wat je doet” en ‘karakter is wat overblijft als niemand kijkt” komen niet zomaar uit de lucht vallen. Iedereen voelt en ervaart dat Ray spreekt vanuit zijn exclusieve ervaring als leider binnen de Special Forces en deze thema’s zelf als mens doorleeft. Zijn prikkelende stijl zet toehoorders op het puntje van hun stoel en daagt deelnemers uit om het eerlijke gesprek met zichzelf en elkaar te voeren.

Sierd Nutma

Sierd Nutma is binnen het Leadership Centre verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de trainingsprogramma’s. Daarnaast is hij spreker, trainer en auteur op het gebied van mentale veerkracht. Hij put uit een rijke ervaring vanuit speciale eenheden binnen Defensie en Politie en als ondernemer van diverse extreme expedities. Sierd vertaalt de vraag en de behoefte van de klant naar exclusieve trainingsprogramma’s die als inspirerend en uitermate effectief worden beschouwd. “We bepalen eerst het doel en dan het middel”, is een kenmerkende uitspraak van hem. Zo is het team of de organisatie niet alleen verzekerd van een inspirerend trainingsprogramma maar vooral verzekerd van het gewenste resultaat.

Onno van Boven

Onno van Boven speelt achter de schermen van het Leadership Centre een cruciale rol. Hij bepaalt de strategie en neemt de grote lijnen voor zijn rekening. Voor diverse klanten en doelgroepen is hij een betrouwbare en analytische gesprekspartner. Regelmatig treedt hij naar de voorgrond om daar op zijn eigen authentieke en doordringende wijze een inspirerende keynote of workshop te verzorgen. Onno zijn kennis op het gebied van leiderschap en zijn ruime ervaringen in de inlichtingenwereld worden  alom gerespecteerd. Onno is in staat om een ingewikkeld vraagstuk in zeer korte tijd terug te brengen naar de essentie. Dit doet hij op een ontspannen en verbindende wijze waardoor altijd het goede gesprek ontstaat.